Ohita navigointi

Itsehoito- ja reseptilääkkeet

Ikaalisten apteekissa sinua palvelee asiantunteva ja ystävällinen farmaseuttinen henkilökunta, joka neuvoo kaikissa lääkkeisiin ja terveyteen liittyvissä kysymyksissä.

ReseptilääkkeetReseptiasiakkaita palvelemme suoratoimituspisteissä vuoronumerojärjestyksessä. Reseptilääkkeet toimittaa aina asiantunteva terveydenhuollon ammattilainen, farmaseutti tai proviisori. Neuvomme lääkkeiden turvallisesta ja oikeasta käytöstä sekä hinta- ja korvattavuusasioista. Yhdessä löydämme juuri sinulle parhaan ratkaisun. Käytössämme on parhaat ja luotettavimmat terveydenhuollon tietolähteet, joita pääset kauttamme hyödyntämään.

E-reseptin toimitusta varten tarvitset mukaasi joko kelakortin, henkilökortin tai potilasohjeen, jonka olet saanut lääkäriltä. Haemme aina ennen jokaista lääkemääräyksen toimitusta sähköisesti kelasta potilaan ajantasaiset kelakorvattavuustiedot. Jos lapsen kelakortti on jäänyt toisen vanhemman lompakkoon, saamme reseptin toimitettua suorakorvattuna, kunhan mukana on e-reseptin potilasohje.

Reseptilääkkeitä toimittaessamme tarkistamme uuden lääkkeen sopivuuden käytössä oleviin/olleisiin lääkkeisiin. Keskittämällä ostoksesi meille, pystymme paremmin seuraamaan yhteisvaikutuksia. Voit aina kysyä lääkkeiden yhteisvaikutuksista farmaseuttiselta henkilökunnaltamme ja tarkistamme interaktio-ohjelmamme avulla lääkkeittesi sopivuuden.

Apteekissamme sinua palvelee diabetes-, astma-, sydän-, ja tupakasta vieroitus asioihin erikoistunut henkilö.

Voitte hankkia resepti- ja itsehoitolääkkeet samalla asiointikerralla suoratoimituspisteissä.

Koko henkilökuntaamme sitoo vaitiolovelvollisuus, joten voit kääntyä puoleemme myös arkaluonteisissa asioissa.

Itsehoitolääkkeet ja -tuotteetItsehoitopuolella tuotteet on jaoteltu käyttötarkoituksen perusteella. Kannattaa kysyä neuvoa koulutetulta henkilökunnaltamme oikeanlaisen ja sopivan tuotteen löytämiseksi juuri sinulle. Myös itsehoitolääkkeet sisältävät voimakkaita vaikuttavia aineita. Varmistu niiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä. Älä heitä pakkausselostetta heti roskakoriin, vaan lue se ja säilytä myöhempää tarvetta varten.

Jos et löydä etsimääsi tuotetta, ole yhteydessä henkilökuntaan. Meillä saattaa olla vastaavaa tuotetta tai tuote on laatikossa. Voimme aina tilata asiakkaan haluamaa tuotetta apteekkiin, jos sitä on saatavilla lääketukuistamme. Suurimman osan tuotteista saat seuraavaksi arkipäiväksi.