Ohita navigointi

Apteekkikosmetiikka

Tuotevalikoimastamme löydät laajan valikoiman Vichy ja La Roche-Posay-tuotteita, sekä Avenen ja Acon tuotteita.
Jos et löydä kaipaamaasi tuotetta, tilaamme sen mielellämme. Saat tuotteen seuraavaksi iltapäiväksi.

VichyVichy-tuotesarjasta löydät oikeat ihonhoitotuotteet jokaiselle ihotyypille kasvojen ja vartalon ihon hoitoon, hiusten hoitoon, auringolta suojautumiseen sekä naisille että miehille.

Vichy-tuotteiden tehoon voi luottaa, sillä kaikki tuotteet:

 • Ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia

 • Sisältävät mineeraalipitoista Vichy Thermal -lähdevettä (sis. 15 mineraalia). Se on 100 % luonnonaine eikä sitä voi valmistaa

 • Ovat testattu myös herkälle iholle

 • Ovat valmistettu lääketeollisuudessa käytettyjä hyviä tuotantotapoja noudattaen

 • Ovat testattu ihotautilääkärien valvonnassaKasvojen hoitotuotteista löydät päivä- ja yövoiteen, silmänympärysvoiteen ja seerumin.

La Roche PosayYli 30 vuoden ajan La Roche-Posay on tehnyt työtä ympäri maailman eri ihotautilääkäreiden kanssa kehittääkseen ihonhoito- ja meikkituotteita, jotka täyttävät heidän tarpeensa ja vaatimuksensa.

 • Ihotautilääkärien suosittelema

 • yli 30 vuoden tutkimuskokemus takana

 • 25 patenttia

 • Herkän ihon asiantuntija

 • Tuotemerkin ydin on La Roche-Posay lähdevedessä

 • Tuotteissa käytetään huipputason dermatologisia vaikuttavia aineitaSarjasta löydät hoitovoiteita kasvoille, käsille ja koko vartalolle. Sarja sopii niin lapsille ja aikuisille, miehille ja naisille.

AveneAvene on apteekkikosmetiikan edelläkävijä, joka valmistetaan lääketehtaan standardien mukaisesti, joten se on luotettava valinta kriittisillekin kosmetiikan käyttäjille. Puhtaiden raaka-aineidensa ansiosta Avène-tuotteissa tarvitaan myös vähemmän säilöntäaineita. Siksi Avène on turvallinen valinta jokaiselle suomalaiselle - ihotyypistä riippumatta.
Kaikki Avène-tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Tuotteet soveltuvat erityisen hyvin herkälle iholle, mutta ne hoitavat hellävaraisen tehokkaasti myös normaalia tervettä ihoa ja sopivat siis kaikille!

Avène-terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta ja sen pH on 7,5 eli lähes neutraali. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.

Tuotesarjasta löytyvät ihonpuhdistus- ja hoitotuotteita sekä aurinkotuotteita. Jos jotain Avene tuotetta ei sillä hetkellä löydy hyllystä, tilaamalla saamme sen seuraavaksi päiväksi.

Lisätietoja: www.avene.fi

FavoraFavora tuotesarja on kehitelty herkkäihoisille mutkattomaan ihon hoitoon. Tuotteet sisältävät vain tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia. Pakkaukset ovat ilmatiiviitä pumppupakkauksia, jolloin säilöntäaineiden tarve on saatu minimiin. Tuotesarja on saanut Allergiatunnuksen. Se takaa, että tuotteen alkuperä on tiedossa, tuote ei sisällä väriaineita, hajusteita tai muita ärsyttäviä ainesosia. Tuotteet sopivat allergisille ja astmaatikoille.

Favora -sarjan tuotteemme löydät ihonhoitohyllystä.

Lisätietoa: www.favora.fi